InnerCompassion Reset

steen2

Hey, ik ben Karin. Specialistisch Jeugd- & Gezinscoach, Kindertherapeut i.o. en spreker. Ik help bijzondere ouders om vanuit zelfliefde meer empowerment en ownership over hun leven te ervaren. Het is mijn missie om jou, bijzondere ouder met een bijzonder gezin, te inspireren en begeleiden om prioriteit te geven aan je eigen herstel, geluk, gezondheid en persoonlijke groei.

Waarom deze training?

Heb jij ook het gevoel dat je geleefd wordt en ben je futloos, moe en loop je vast, en ben je het overzicht kwijt op verschillende gebieden in je leven? Dat geeft ontzettend veel stress. Wat jij nodig hebt is meer voldoening, meer energie en meer tijd voor jezelf. Ken je dat? Resetten; terug naar de fabrieksinstellingen? Dit kun je bijvoorbeeld doen bij je telefoon als die niet meer zo lekker loopt. En na de reset; werkt hij weer als een trein! Zo fijn is dat! En weet je wat nog fijner is; ook wij mensen kunnen regelmatig een reset op onszelf uitvoeren. En daarna loopt alles weer heerlijk soepel; je hebt weer energie, je hebt weer overzicht, en kunt weer beter je grenzen aangeven.

Deze training is voor jou als:

 • Je het gevoel hebt dat je geleefd wordt.
 • Je voelt je futloos, hebt weinig energie.
 • Je loopt vast op verschillende gebieden van je leven; werk & privé.
 • Je bent het overzicht kwijt op verschillende gebieden van je leven.
 • Je wilt orde aanbrengen in de chaos, maar je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je de behoefte voelt om meer uit jezelf en het leven te halen, maar niet weet hoe.
 • Je graag minder onrust en juist meer innerlijke rust wilt ervaren.
 • Je graag beter voor jezelf wilt zorgen, zodat je lekkerder in je vel zit, meer in balans bent èn bewust meer voor jezelf kan creëren.
 • Je ernaar verlangt om meer vertrouwen in jezelf en het leven te ervaren, en je krachtiger te voelen, maar de juiste handvaten en tools mist om deze stap echt te zetten.
 • Je bereid bent om los te laten wat je niet meer dient

Hoe werkt de training?

In tegenstelling tot een reset van een apparaat, zoals een mobiel, ga jij als mens niet terug naar de fabrieksinstellingen. Je ervaart van alles, je leert dingen, en je verandert hier en daar wat. Zelf noem ik het terug gaan naar de nieuwe ‘basisinstellingen’. Je ontwikkelt je, dus je gaat niet helemaal terug naar ‘af’. Je gaat terug naar je nieuwe basisinstellingen die je voor het laatst voor jezelf hebt ingesteld.
 • In 8 modules leer ik jou via praktische opdrachten alles over, hoe je op een makkelijke toepasbare manier een reset kunt toepassen op je leven.
 • Je krijgt direct een jaar lang toegang tot een unieke leeromgeving
 • Je ontvangt een praktisch werkboek met effectieve oefeningen en de mogelijkheid tot zelfreflectie. De oefeningen stimuleren jouw groeiproces.
 • Elke maand heb je de mogelijkheid om mij via een LIVE webinar vragen te stellen. Tijdens deze live Q&A deel ik extra kennis, inzichten, tips, persoonlijke ervaringen en ga ik dieper in op de vraagstukken die er momenteel bij alle deelnemers spelen.
 • Dit krijg je extra: 1 jaar 24/7 toegang tot je eigen online leeromgeving, korting op toekomstige offline evenementen, een persoonlijk cadeau van mij.

De inhoud van de training:

De introductie van deze training is door middel van een video

Regelmatig stapelen stressvolle gebeurtenissen zich op. Druk op je werk, een tegenvaller, enz. Je zenuwstelsel is dan eigenlijk heel hard aan het gasgeven en remmen tegelijkertijd: heel vermoeiend. Op zo’n moment; eigenlijk daarvoor al, is het zeer belangrijk om te ontladen. Ontladen kan op verschillende manieren. In deze module ga ik dieper in op wat ontladen is, en wat de noodzaak ervan is. Tijdens deze module krijg je ook allerlei opdrachten en oefeningen om te kijken welke methode(n) bij jou past, om deze regelmatig toe te passen.

Jouw identiteit bepaalt jouw leven. Het is tevens de sterkste kracht in de menselijke psyche. Jouw onbewuste zal jou altijd sturen in handelingen die ervoor zorgen dat jij blijft wie jouw identiteit zegt dat je bent. In deze module kijk je door middel van opdrachten en oefeningen wie jij nu bent, en wie jij graag zou willen zijn.
In deze module gaan we dieper in op jouw identiteit. Je gaat hier aan de slag met je beperkende overtuigingen, hoe je deze omzet in positieve overtuigingen. Dit doe je d.m.v. opdrachten, en krijg je tools op het gebied van jouw gedrag en emoties. Niet onbelangrijk; in deze module krijg ook de tools aangeboden, hoe jij kunt worden wie jij graag zou willen zijn.
Opruimen geeft letterlijk ruimte. Tijdens deze module gaan we een fysieke opruiming houden. Denk aan je huis, werkplek, enz. Je krijgt hier tools en tips om je huis, enz. op te ruimen. Ook hoe je je huis opgeruimd houdt.
Geestelijke opruiming geeft ook ruimte. Het maakt dat je innerlijke rust gaat ervaren, en meer ruimte hebt om helder na te denken, en overzicht. In deze module krijg je tools door specifieke opdrachten voor een helder hoofd, waardoor je ook geestelijk meer ruimte gaat ervaren. Meer ruimte in je hoofd!
Waarom doen we de dingen die we doen? Iedereen heeft zo zijn eigen redenen. Deze redenen worden ‘fundamentele behoeften’ genoemd. Er zijn 10 fundamentele behoeften die wij allemaal proberen te vervullen. Echter, opvallend is dat er vaak 1 of 2 behoeften zijn die belangrijker zijn voor een persoon dan de overige behoeften. In deze module krijg je inzicht welke behoeften voor jou het belangrijkst zijn, en hoe je dat kunt inzetten in je dagelijks leven.
You can’t pour from an empty cup. Hoe fijn en krachtig zou het voelen wanneer jij je eigen ‘cup’ echt dagelijks kan vullen? Let’s find out! Je ontdekt welke kracht er vrijkomt wanneer je prioriteit gaat geven aan jouw kernwaarden, kortom wat jij echt belangrijk vindt in het leven. Deze fase zorgt ervoor dat jij meer gaat genieten van het leven door hier echt waarde aan toe te gaan voegen en dat jij (al je behoeftes, wensen en dromen) vanaf nu ook OP de planning staan. Daarnaast ervaar je hoe innerlijke rust, vertrouwen en kracht voelbaar wordt wanneer je de waardevolle connectie met hoofd, lijf en hart als geheel leert te versterken.
In deze laatste module komt alles wat je in de voorgaande modules hebt geleerd en ervaren samen! In deze module maak je een ‘InnerCompassion Reset Toolbox’, waar je altijd naar terug kunt grijpen als je weer een reset nodig hebt. De laatste module zorgt ervoor dat jij op een liefdevolle en krachtige wijze de regie over jouw liefdevolle leven kan blijven pakken. Na het volgen van de InnerCompassion Reset beschik jij over de kennis en tools om blijvend meer geluk, voldoening, (zelf)vertrouwen en kracht in je leven te ervaren!

Wat levert de InnerCompassion Reset je op:

 • Je ervaart meer vertrouwen in jezelf, de keuzes die je maakt, het leven en jouw toekomst.
 • Je staat weer in verbinding met jezelf en met anderen
 • Je vergroot het gevoel van innerlijke kracht vanuit de connectie met je hoofd, lijf en hart als harmonieus geheel.
 • Je ervaart meer energie en innerlijke rust
  Je leert op een liefdevolle manier met jezelf te communiceren.
 • Je ontdekt hoe krachtig het voelt wanneer je meer ‘ja’ tegen jezelf en jouw dromen gaat zeggen.
 • Je leert hoe je jezelf meer kan accepteren, hoe je de innerlijke criticus, twijfels en negatieve self-talk kan loslaten.
 • Je laat los wat je niet langer dient. Je ervaart hoeveel kracht en vertrouwen er vrijkomt wanneer je trouw blijft aan jezelf en jouw verhaal.
 • Je leeft je leven vanuit meer rust, vertrouwen en kracht waardoor je meer kan genieten van het leven.

Veelgestelde vragen:

Deze training is voor iedereen die meer wilt genieten van het leven, liefdevoller met zichzelf wilt omgaan, meer uit zichzelf en het leven wil halen en die bewust meer voor zichzelf wil creëren. Voel je de behoefte om een mooier leven te leven, positief in het leven te staan, je krachtiger te voelen? Maar loop je vast in twijfels of angst en mis je de juiste handvaten en tools (en het vertrouwen) om deze stap echt te zetten? Dan is deze training voor jou geschikt. Ook wanneer je voor je gevoel de connectie met je authentieke ik, hart (intuïtie) of gevoel bent kwijtgeraakt en je dit graag wilt herstellen/versterken dan is deze training perfect. Deze training helpt je om voor ownership en empowerment over je leven te kiezen èn om dit te gaan ervaren.
Ben je specifiek op zoek naar hulp bij bijvoorbeeld een depressie of een burn-out? Dan raad ik je aan hier gericht professionele hulp voor te zoeken. Het programma kan hier wel een mooie aanvulling op zijn. Het kan je in dat geval helpen om vanaf nu op een andere – liefdevolle – manier jouw leven te leven.
Na je aanmelding (en betaling) krijg je direct toegang tot de online leeromgeving.

Liever heb ik niet over wat het je ‘kost’; deze training is geen ‘opoffering’, het is echt een investering in jezelf. Afhankelijk van de module, investeer je gemiddeld 2 uur per week (bij module 4 èn 5 kan dit meer zijn). Een van de dingen die je tijdens de training gaat leren: prioriteit geven aan je eigen welzijn. Ik snap namelijk helemaal dat het lastig kan zijn om tijd voor jezelf te vinden, daarom is het belangrijk om hier tijd voor vrij te maken. Het is een mooie vorm van zelfliefde om jezelf OP de planning te zetten, hier helpt de training je ook bij. 

In principe kan je de training in 12 weken doorlopen en afronden, maar je mag (en dit kan ook heel waardevol zijn juist) dit ook geheel op eigen tempo doen. Alle content blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving.

Je mag mij altijd mailen; karin@innercompassionacademy.nl. Ik denk en kijk graag met je mee.

Aan de slag

Training InnerCompassion Reset
binnenkort beschikbaar

Scroll naar boven

InnerCompassion Trainingen

Blijf vrijblijvend op de hoogte van de InnerCompassion Academy trainingen door je aan te melden voor de nieuwsbrief.