Ontstaan InnerCompassion & InnerCompassion Collective

Mijn bedrijven InnerCompassion en de InnerCompassion Collective zijn, op een voor mij bijzondere manier, ontstaan.

In mijn leven heb ik behoorlijk wat meegemaakt:

  • De eerste paar maanden van mijn leven in een tehuis gezeten. Hier kreeg ik alleen lichamelijke verzorging.
  • Vanaf 7 maanden bij een pleeggezin.
  • Zonder medeweten van mijn biologische moeder brachten mijn pleegouders mij vaak naar de buren als zij weggingen. Door de man des huizes werd ik tot mijn 12e seksueel misbruikt.
  • Op mijn 12e durfde ik het seksueel misbruik eindelijk te vertellen aan mijn biologische moeder. Mijn pleegmoeder geloofde mij niet; want de buurman was netjes getrouwd, zei zij tegen mij dat ik dit had verzonnen. De politie geloofde mijn verhaal ook niet; want de buurman vertelde dat mijn moeder een prostituee was. De politie geloofde hierop de buurman. Er werd dus geen aangifte gedaan.
  • Mijn moeder vertelde mij dat mijn vader zich te jong vond om vader te zijn. Op mijn 9e heeft mijn moeder getracht mij in contact te brengen met mijn biologische vader. Toen kwam zij erachter dat mijn vader inmiddels getrouwd was, en dat zijn vrouw niets van mijn bestaan afwist.
  • Een aantal jaren geleden in een heftige burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik ook 3 maanden opgenomen geweest in een psychiatrische kliniek in verband met suïcidale gedachten en 1 bijna poging tot.

Door bovenstaande en nog een flink aantal andere life-events heb ik een 1) Borderline persoonlijkheidsstoornis, 2) Dwangmatigheidsstoornis en 3) PTSS ontwikkeld.

  1. Dit uitte zich in een immense woede op alles en iedereen. Ook wantrouwde ik iedereen.
  2. Doordat ik altijd aardig gevonden wilde worden, heb ik mijzelf een extreme vorm van perfectionisme aangemeten, en ben ik extreem hard en streng voor mijzelf. Mijn innerlijke criticus heeft het hoogste woord!
  3. Ook had ik regelmatig herbelevingen en angsten.

Mijn burn-out is mijn redding geweest. Vanaf dat moment ben ik een reis gestart naar heling. In die periode ontdekte ik waarom ik hier op aarde ben, en waarom ik heb meegemaakt wat ik heb meegemaakt. Mijn zielsmissie, taak hier op aarde, is om andere mensen die heftige life events hebben ervaren en te maken hebben met GGZ-diagnoses en gedragsproblematiek te helpen! Omdat ik hen, jullie, als geen ander begrijp.

Toen ontstond het idee voor mijn eerste bedrijf, InnerCompassion. Met dit bedrijf werk ik als:

In oktober 2020 ontstond het idee van mijn tweede bedrijf, InnerCompassion Collective. Dit is een online èn offline platform voor alle ouders, met bijzondere ouders en bijzondere kinderen in het bijzonder!

Verder lezen:

steen2
Scroll naar boven